Menu
 
 

:: Home
:: Bookmark ons
:: Adverteren
:: Zoek
:: Opnieuw

 
 
Google
 
 
Audio apparatuur
 
   
   
 
Video apparatuur
 
   
   
 
TVapparatuur
 
 

:: LCD
:: LED TV
:: Plasma
:: Televisie
:: Breedbeeld
:: TV-Video combi
:: Monitor
:: Beamer
:: Projector

----------------------------
CAR AUDIO
---------------------------
:: Radio
:: MP3 speler
:: CD speler
:: DVD Speler
:: CD wisselaar
:: Monitor
:: Baspijpen
:: Booster
:: Subwoofer
:: Tweeter
:: Luidspreker
:: Boxen
:: Cassettedeck

 
   
 
Philips apparatuur
 
   
 
Blaupunkt apparatuur
 
 

:: Versterker
:: Receiver
:: Cd speler
:: Cd wisselaar
:: Cassettedeck
:: Tuner
:: Equalizer
:: HIFI set
:: Mini set
:: Midi set
:: Audio set
:: Surround set

 
 
Bose apparatuur
 
 
B&O apparatuur
 
 
Marantz apparatuur
 
 
Aiwa apparatuur
 
   
 
Benq apparatuur
 
   
   
 
Vincent apparatuur
 
   
 
Aanbevolen links
 
 
 
 
De pagina Opnieuw laden om meer of een andere goedkoop te zien! Klik in het menu linksboven op "Opnieuw".
 
Bang & Olufsen Home Cinema
:: Audio :: Versterker :: Receiver :: Cd speler :: Cd wisselaar
:: Cassettedeck :: Tuner :: Equalizer :: HIFI set :: Mini set
:: Midi set :: Audio set :: Surround set :: Platenspeler
:: Boxen :: Luidsprekers
:: Video :: DVD Harddisk Recorder :: DVD Recorder :: DVD Speler
:: DVD Combi :: Video Recorder :: Home Cinema
:: TV :: LCD :: Plasma :: Televisie :: Breedbeeld :: TV-Video combi
:: Monitor :: Beamer :: Projector
:: Car :: Radio :: MP3 speler :: CD speler :: DVD Speler :: CD wisselaar
:: Monitor :: Baspijpen :: Booster :: Subwoofer :: Tweeter
:: Luidspreker :: Boxen :: Cassettedeck
 
 
Home Cinema

Met behulp van een thuisbioscoop systeem (of "home cinema systeem") verandert uw huiskamer in een echte bioscoopzaal met bijbehorend bioscoopgeluid! Er bestaan een aantal soorten thuisbioscopen. Er zijn thuisbioscopen die alles in één component herbergen en luidsprekers hebben, maar er bestaan ook thuisbioscopen die naast een DVD-speler en luidsprekers beschikken over een losse receiver. Homecinema systemen met ingebouwde vhs-videorecorders, of dvd-recorders (met of zonder harde schijf) en combinaties hiervan behoren tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Één en ander is natuurlijk wel afhankelijk van uw budget.

Vermogen
Het uitgangsvermogen geeft, kort gezegd, aan hoeveel geluid er uit uw thuisbioscoop komt en hoeveel dit voor elke luidspreker apart is.
De meeste thuisbioscopen beschikken over 6 luidsprekers (5.1 systeem). Een subwoofer voor de lage tonen, een centerspeaker voor de gesproken tekst en 4 satelliet speakers voor het ruimtelijk geluid. Systemen met 7 luidsprekers zijn ook al te vinden (6.1 systeem). Het verschil tussen 5.1 en 6.1 is dat er een extra sateliet speaker aanwezig is bij 6.1.

Afspeelmogelijkheden
De afspeelmogelijkheden zijn niet voor alle thuisbioscopen gelijk. Bijna alle nieuwe spelers zijn nu compatibel met (s)video cd's en gewone cd's. Ook cd-r en cd-rw zijn nu ongeveer standaard afspeelbaar net zoals de mogelijkheid om mp3 muziek en jpeg foto's af te spelen. De mogelijkheid beide 'formaten' (dvd-r/rw en dvd+r/rw) af te spelen heeft voor veel mensen de voorkeur, het gaat dan om gebrande dvd's. Bekijk daarom goed welke dvd-speler/recorder u bij uw thuisbioscoopset koopt, want de standaarden die ondersteund worden verschillen per merk, soms kunnen ze beide.

Home theater functies
Elke thuisbioscoop is uitgerust met verschillende combinaties van decorders. U kunt een decorder zien als een soort filter voor het geluid dat u er in stopt. In het woordenboek op deze site wordt uitgelegd wat elke decorder precies doet met het geluid.

Met behulp van surround modes kan een receiver met één druk op de knop de atmosfeer van een geluidsweergave aanpassen. Luistert u bijvoorbeeld naar een live-concert dan kiest u voor die surround mode (meestal "Stadium" genoemd). Bent u een liefhebber van klassieke muziek dan zult u vaak kiezen voor de surround mode "Hall". Surround modes maken de geluidsweergave dus nog echter.

SACD
Deze afkorting staat voor Super Audio CD, ontwikkeld door Philips en Sony. De SACD is in feite een DVD-schijfje dat alleen geluid weer kan geven. De extra ruimte die het DVD-schijfje biedt ten opzichte van een normale cd wordt gebruikt voor een hogere geluidskwaliteit en in veel gevallen voor meerkanaals (5.1) geluid.

Hybride SACD´s
De meeste SACD´s die in Europa op de markt komen zijn hybride, dit betekent dat u niet per se een SACD speler nodig heeft om deze schijfjes af te spelen. Als u het hybride schijfje in een normale cd speler stopt kunt u een gewoon stereo signaal met de normale CD-kwaliteit weergeven. Gebruikt u echter een SACD-speler om het schijfje weer te geven dan profiteert u van de hogere geluidskwaliteit en in veel gevallen van de meerkanaals opname. Dit komt omdat een SACD-schijf uit twee lagen bestaat, de gewone cd laag en de sacd laag, afhankelijk van de speler (dus gewoon of sacd) wordt één van de lagen afgespeeld.

DVD-Audio
DVD-audio is net als SACD een systeem dat mogelijk de vervanging van de gewone cd zou kunnen worden.
Dit systeem gebruikt de capaciteit van een DVD-schijfje vrijwel volledig voor de opslag van geluidsinformatie. DVD-audio wordt dikwijls verward met muziek DVD-Video waarop beeld en geluid is opgenomen. Maar bij deze DVD´s wordt het geluid gecomprimeerd in het DolbyDigital of DTS formaat opgeslagen. Meestal kunnen de DVD-Audio schijfjes ook op een normale DVD speler afgespeeld worden. De platenfabrikant heeft dan extra DolbyDigital of DTS informatie op het schijfje aangebracht. De weergave beschikt dan uiteraard niet over de hoge DVD-Audio kwaliteit.

Input / output
Onder dit kopje staan alle in- en uitgangen vermeld waarover een thuisbioscoop beschikt.
De eigenschap audio in/uit geeft aan over hoeveel audio in-en uitgangen de thuisbioscoop beschikt. U kunt dan denken aan in-en uitgangen voor uw cassettedeck of cd-speler.

Met video in/uit wordt het aantal in-en uitgangen, bedoeld voor bijvoorbeeld uw videorecorder, aangegeven. Hiermee kunt u dus het geluid van een film afspelen via de thuisbioscoop en niet via de televisie. Dit verbetert in nagenoeg alle gevallen de geluidskwaliteit aanzienlijk.
S-Video is eigenlijk de verbeterde versie van de gewone video-standaard. Een thuisbioscoop die over S-Video beschikt, is dus in staat om te gaan met kwalitatief betere beelden.

HDMI-uitgang
Door middel van de HDMI-uitgang kunt u digitaal signaal overdragen van uw dvd-recorder naar bijvoorbeeld uw lcd of plasma televisie. Het voordeel hiervan is dat er geen kwaliteitsverlies krijgt bij de overdracht van het signaal. U moet er echter wel op letten dat als u hiervan gebruik wilt maken uw televisie ook moet beschikken over een HDMI-ingang.

Componentuitgang
Verder kunt u nog kiezen voor een speler met een componentuitgang. U moet er echter wel op letten dat als u hiervan gebruik wilt maken uw televisie ook moet beschikken over een componentingang. Dit is alleen in nieuwere televisies ingebouwd.
Sommige thuisbioscopen beschikken naast een analoge ook over een digitale uitgang. De digitale uitgang zorgt ervoor dat digitale gegevens overgedragen kunnen worden, met minder verlies van kwaliteit dan er bij een analoge uitgang optreedt.
De digitale uitgang kan optisch of coaxiaal zijn. Een optische digitale uitgang is geschikt voor een ander hifi-component met een optische ingang en een coaxiale digitale uitgang is geschikt voor andere hifi- componenten met een coaxiale ingang. Een optische kabel maakt gebruik van rood licht voor het overbrengen van digitaal geluid. De coax-kabel kent u waarschijnlijk al van uw televisie.

Regio's
Het aanbod van DVD's is in het buitenland, en met name in de USA, groter dan het aanbod in Nederland. Films zijn daar ook vaak wat sneller op de markt. Daarom willen sommige consumenten dvd's uit het buitenland kopen. Indien u van plan bent DVD's uit het buitenland te kopen, moet u er goed op letten dat er verschillende regiocodes bestaan. De wereld is in 6 regio's verdeeld. In Europa worden DVD's met regiocode 2 verkocht. In de USA heeft men regiocode 1. Het is dus niet mogelijk films op DVD uit de USA zomaar op uw dvd-speler af te spelen.
Er zijn ook DVD's met regiocode 0, deze zijn in alle spelers af te spelen. Ook bestaat de mogelijkheid uw speler aan te laten passen of om een reeds aangepaste speler te kopen.

Tuner
De meeste thuisbioscopen zijn voorzien van een tuner (radio). In de meeste gevallen is de thuisbioscoop ook uitgerust met RDS. Bovendien kunnen de meeste thuisbioscopen een stuk of dertig voorkeursposities onthouden, waardoor u makkelijk en snel naar uw favoriete radiozender kunt luisteren.

Bron : kieskeurig.nl

 
Bang & Olufsen Home Cinema voordeligste Bang & Olufsen Home Cinema opruimingen Bang & Olufsen Home Cinema goedkope Bang & Olufsen Home Cinema uitverkoop Bang & Olufsen Home Cinema beste voordeligste Bang & Olufsen Home Cinema opheffing uitverkoop Bang & Olufsen Home Cinema kopen Bang & Olufsen Home Cinema aanbieding Bang & Olufsen Home Cinema goedkoopste Bang & Olufsen Home Cinema voordelige Bang & Olufsen Home Cinema nieuw Bang & Olufsen Home Cinema nieuwste Bang & Olufsen Home Cinema aanbieding Bang & Olufsen Home Cinema opruiming Bang & Olufsen Home Cinema voordelig Bang & Olufsen midi Home Cinema Bang & Olufsen 43 cm Home Cinema Bang & Olufsen hifi Home Cinema Bang & Olufsen Home Cinema met dolby b Bang & Olufsen Home Cinema met dolby bc Bang & Olufsen Home Cinema met RDS Bang & Olufsen Home Cinema met TA Bang & Olufsen Home Cinema met 24 uurs klok Bang & Olufsen Home Cinema met AMS Bang & Olufsen Home Cinema met ATA Bang & Olufsen Home Cinema met SSIR PLL synthesizer tuner Bang & Olufsen Home Cinema met EON Bang & Olufsen Home Cinema met AF Bang & Olufsen Home Cinema met BTM (best tuning memory) Bang & Olufsen Home Cinema met telefoon mute Bang & Olufsen Home Cinema merk Bang & Olufsen Home Cinema merk winkel Bang & Olufsen Home Cinema merk winkels Bang & Olufsen Home Cinema opruimingen Bang & Olufsen Home Cinema audio en tv winkel Bang & Olufsen Home Cinema computer winkel Bang & Olufsen Home Cinema audio en tv shop Bang & Olufsen Home Cinema Webshop Bang & Olufsen Home Cinema radio en tv webshop Bang & Olufsen Home Cinema audiozaak Bang & Olufsen Home Cinema videozaak Bang & Olufsen Home Cinema audiowinkel Bang & Olufsen Home Cinema videowinkel Bang & Olufsen Home Cinema vergelijken Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsen.nl Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsen.be Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsen.de Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsen.com Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsen.uk Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenshop.nl Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenshop.be Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenshop.de Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenshop.com Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenshop.uk Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenhomecinema.nl Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenhomecinema.be Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenhomecinema.de Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenhomecinema.com Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenhomecinema.uk Bang & Olufsen Home Cinema www.homecinema.nl Bang & Olufsen Home Cinema www.homecinema.be Bang & Olufsen Home Cinema www.homecinema.de Bang & Olufsen Home Cinema www.homecinema.com Bang & Olufsen Home Cinema www.homecinema.uk Bang & Olufsen Home Cinema www.audio.nl Bang & Olufsen Home Cinema www.bang_en_olufsenvideo.nl bang_en_olufsen.nl bang_en_olufsen.be bang_en_olufsen.de bang_en_olufsen.uk bang_en_olufsen.com Bang & Olufsen Home Cinemas voordeligste Bang & Olufsen Home Cinemas opruimingen Bang & Olufsen Home Cinemas beste voordeligste merk Bang & Olufsen Home Cinemas uitverkoop Bang & Olufsen Home Cinemas beste voordeligste Bang & Olufsen Home Cinemas opheffing uitverkoop Bang & Olufsen Home Cinemas kopen Bang & Olufsen Home Cinemas aanbieding Bang & Olufsen Home Cinemas goedkoopste Bang & Olufsen Home Cinemas voordelige Bang & Olufsen Home Cinemas nieuw Bang & Olufsen Home Cinemas nieuwste Bang & Olufsen Home Cinemas aanbieding Bang & Olufsen Home Cinemas opruiming Bang & Olufsen Home Cinemas voordelig Bang & Olufsen midi Home Cinemas Bang & Olufsen 43 cm Home Cinemas Bang & Olufsen hifi Home Cinemas Bang & Olufsen Home Cinemas met dolby b Bang & Olufsen Home Cinemas met dolby bc Bang & Olufsen Home Cinemas met RDS Bang & Olufsen Home Cinemas met TA Bang & Olufsen Home Cinemas met 24 uurs klok Bang & Olufsen Home Cinemas met AMS Bang & Olufsen Home Cinemas met ATA Bang & Olufsen Home Cinemas met SSIR PLL synthesizer tuner Bang & Olufsen Home Cinemas met EON Bang & Olufsen Home Cinemas met AF Bang & Olufsen Home Cinemas met BTM (best tuning memory) Bang & Olufsen Home Cinemas met telefoon mute Bang & Olufsen Home Cinemas merk Bang & Olufsen Home Cinemas merk winkel Bang & Olufsen Home Cinemas merk winkels Bang & Olufsen Home Cinemas opruimingen Bang & Olufsen Home Cinemas audio en tv winkel Bang & Olufsen Home Cinemas computer winkel Bang & Olufsen Home Cinemas audio en tv shop Bang & Olufsen Home Cinemas Webshop Bang & Olufsen Home Cinemas radio en tv webshop Bang & Olufsen Home Cinemas audiozaak Bang & Olufsen Home Cinemas videozaak Bang & Olufsen Home Cinemas audiowinkel Bang & Olufsen Home Cinemas videowinkel Bang & Olufsen Home Cinemas vergelijken Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsen.nl Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsen.be Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsen.de Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsen.com Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsen.uk Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenshop.nl Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenshop.be Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenshop.de Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenshop.com Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenshop.uk Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenhomecinemas.nl Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenhomecinemas.be Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenhomecinemas.de Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenhomecinemas.com Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenhomecinemas.uk Bang & Olufsen Home Cinemas www.Home Cinemas.nl Bang & Olufsen Home Cinemas www.Home Cinemas.be Bang & Olufsen Home Cinemas www.Home Cinemas.de Bang & Olufsen Home Cinemas www.Home Cinemas.com Bang & Olufsen Home Cinemas www.Home Cinemas.uk Bang & Olufsen Home Cinemas www.video.nl Bang & Olufsen Home Cinemas www.bang_en_olufsenvideo.nl bang_en_olufsen.nl bang_en_olufsen.be bang_en_olufsen.de bang_en_olufsen.uk bang_en_olufsen.com


       
 
Advertentie
 
 
   


 

CrawlTrack: open-source crawlers and spiders tracking script- SEO script -script open-source de détection des robots

 
Google
 
 
 
Zoek Audio-Video-TV
 
 

:: 3Com
:: Acer
:: Aiptek
:: Aiwa
:: Akai
:: Alpine
:: AMOI
:: AOC
:: Atec
:: Audioart
:: Audiosonic
:: Audiovox
:: Audix
:: Axion
:: Axxion
:: Bang & Olufsen
:: Benq
:: Beond
:: Blaupunkt
:: Bose
:: Boston Acoustics
:: Cambridge
:: Cat
:: Conrac
:: Cyrus
:: Daewoo
:: D-BOSS
:: Denon
:: Denver
:: DK digital
:: DQT
:: Elta
:: Eltax
:: Finlux
:: Funai
:: Gericom
:: Grundig
:: Hannspree
:: Harman kardon
:: Hisense
:: Hitachi
:: Home electronics
:: Hyundai
:: JVC
:: Kenwood
:: Leiker
:: Lenco
:: Lexsor
:: LG
:: Loewe
:: Marantz
:: Marquant
:: Matsui
:: Medion
:: Metronic
:: Mirai
:: Mitsubishi
:: Nad
:: Nakamichi
:: Nec
:: Nikkei
:: Normende
:: Odys
:: Onkyo
:: Orion
:: Otic
:: Palladium
:: Panasonic
:: Perstel
:: Philips
:: Pioneer
:: Prestigio
:: Proline
:: Real spectral
:: Roadstar
:: Rotel
:: Sagem
:: Salora
:: Samsung
:: Sanyo
:: Sharp
:: Skytec
:: Sony
:: Sugden
:: Sunstech
:: Tangent
:: Tatung
:: Teac
:: Technics
:: Technisat
:: Techwood
:: Thes
:: Thomson
:: Time
:: Tivoli
:: Tokai
:: Toshiba
:: Tosumi
:: VDG
:: Vestax
:: Vestel
:: Videoseven
:: Viewpia
:: Viewsonic
:: X4-Tech
:: Yamaha
:: Zinwell

 
Zoeken Luidspeaker
 
   
 
Zoek Beamer
 
 
:: 3M
:: ASK Proxima
:: Canon
:: Casio
:: Dell
:: Epson
:: HP
:: IBM
:: InFocus
:: Liesegang
:: Optoma
:: Plus
:: Sim2
:: Synelec
:: Meer
 
Zoek Audio