Menu
 
 

:: Home
:: Bookmark ons
:: Adverteren
:: Zoek
:: Opnieuw

 
 
Google
 
 
Audio apparatuur
 
   
   
 
Video apparatuur
 
   
   
 
TVapparatuur
 
 

:: LCD
:: LED TV
:: Plasma
:: Televisie
:: Breedbeeld
:: TV-Video combi
:: Monitor
:: Beamer
:: Projector

----------------------------
CAR AUDIO
---------------------------
:: Radio
:: MP3 speler
:: CD speler
:: DVD Speler
:: CD wisselaar
:: Monitor
:: Baspijpen
:: Booster
:: Subwoofer
:: Tweeter
:: Luidspreker
:: Boxen
:: Cassettedeck

 
   
 
Philips apparatuur
 
   
 
Blaupunkt apparatuur
 
 

:: Versterker
:: Receiver
:: Cd speler
:: Cd wisselaar
:: Cassettedeck
:: Tuner
:: Equalizer
:: HIFI set
:: Mini set
:: Midi set
:: Audio set
:: Surround set

 
 
Bose apparatuur
 
 
B&O apparatuur
 
 
Marantz apparatuur
 
 
Aiwa apparatuur
 
   
 
Benq apparatuur
 
   
   
 
Vincent apparatuur
 
   
 
Aanbevolen links
 
 
 
 
De pagina Opnieuw laden om meer of een andere goedkoop te zien! Klik in het menu linksboven op "Opnieuw".
 
Bose Home Cinema
:: Audio :: Versterker :: Receiver :: Cd speler :: Cd wisselaar
:: Cassettedeck :: Tuner :: Equalizer :: HIFI set :: Mini set
:: Midi set :: Audio set :: Surround set :: Platenspeler
:: Boxen :: Luidsprekers
:: Video :: DVD Harddisk Recorder :: DVD Recorder :: DVD Speler
:: DVD Combi :: Video Recorder :: Home Cinema
:: TV :: LCD :: Plasma :: Televisie :: Breedbeeld :: TV-Video combi
:: Monitor :: Beamer :: Projector
:: Car :: Radio :: MP3 speler :: CD speler :: DVD Speler :: CD wisselaar
:: Monitor :: Baspijpen :: Booster :: Subwoofer :: Tweeter
:: Luidspreker :: Boxen :: Cassettedeck
 
 
Home Cinema

Met behulp van een thuisbioscoop systeem (of "home cinema systeem") verandert uw huiskamer in een echte bioscoopzaal met bijbehorend bioscoopgeluid! Er bestaan een aantal soorten thuisbioscopen. Er zijn thuisbioscopen die alles in één component herbergen en luidsprekers hebben, maar er bestaan ook thuisbioscopen die naast een DVD-speler en luidsprekers beschikken over een losse receiver. Homecinema systemen met ingebouwde vhs-videorecorders, of dvd-recorders (met of zonder harde schijf) en combinaties hiervan behoren tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Één en ander is natuurlijk wel afhankelijk van uw budget.

Vermogen
Het uitgangsvermogen geeft, kort gezegd, aan hoeveel geluid er uit uw thuisbioscoop komt en hoeveel dit voor elke luidspreker apart is.
De meeste thuisbioscopen beschikken over 6 luidsprekers (5.1 systeem). Een subwoofer voor de lage tonen, een centerspeaker voor de gesproken tekst en 4 satelliet speakers voor het ruimtelijk geluid. Systemen met 7 luidsprekers zijn ook al te vinden (6.1 systeem). Het verschil tussen 5.1 en 6.1 is dat er een extra sateliet speaker aanwezig is bij 6.1.

Afspeelmogelijkheden
De afspeelmogelijkheden zijn niet voor alle thuisbioscopen gelijk. Bijna alle nieuwe spelers zijn nu compatibel met (s)video cd's en gewone cd's. Ook cd-r en cd-rw zijn nu ongeveer standaard afspeelbaar net zoals de mogelijkheid om mp3 muziek en jpeg foto's af te spelen. De mogelijkheid beide 'formaten' (dvd-r/rw en dvd+r/rw) af te spelen heeft voor veel mensen de voorkeur, het gaat dan om gebrande dvd's. Bekijk daarom goed welke dvd-speler/recorder u bij uw thuisbioscoopset koopt, want de standaarden die ondersteund worden verschillen per merk, soms kunnen ze beide.

Home theater functies
Elke thuisbioscoop is uitgerust met verschillende combinaties van decorders. U kunt een decorder zien als een soort filter voor het geluid dat u er in stopt. In het woordenboek op deze site wordt uitgelegd wat elke decorder precies doet met het geluid.

Met behulp van surround modes kan een receiver met één druk op de knop de atmosfeer van een geluidsweergave aanpassen. Luistert u bijvoorbeeld naar een live-concert dan kiest u voor die surround mode (meestal "Stadium" genoemd). Bent u een liefhebber van klassieke muziek dan zult u vaak kiezen voor de surround mode "Hall". Surround modes maken de geluidsweergave dus nog echter.

SACD
Deze afkorting staat voor Super Audio CD, ontwikkeld door Philips en Sony. De SACD is in feite een DVD-schijfje dat alleen geluid weer kan geven. De extra ruimte die het DVD-schijfje biedt ten opzichte van een normale cd wordt gebruikt voor een hogere geluidskwaliteit en in veel gevallen voor meerkanaals (5.1) geluid.

Hybride SACD´s
De meeste SACD´s die in Europa op de markt komen zijn hybride, dit betekent dat u niet per se een SACD speler nodig heeft om deze schijfjes af te spelen. Als u het hybride schijfje in een normale cd speler stopt kunt u een gewoon stereo signaal met de normale CD-kwaliteit weergeven. Gebruikt u echter een SACD-speler om het schijfje weer te geven dan profiteert u van de hogere geluidskwaliteit en in veel gevallen van de meerkanaals opname. Dit komt omdat een SACD-schijf uit twee lagen bestaat, de gewone cd laag en de sacd laag, afhankelijk van de speler (dus gewoon of sacd) wordt één van de lagen afgespeeld.

DVD-Audio
DVD-audio is net als SACD een systeem dat mogelijk de vervanging van de gewone cd zou kunnen worden.
Dit systeem gebruikt de capaciteit van een DVD-schijfje vrijwel volledig voor de opslag van geluidsinformatie. DVD-audio wordt dikwijls verward met muziek DVD-Video waarop beeld en geluid is opgenomen. Maar bij deze DVD´s wordt het geluid gecomprimeerd in het DolbyDigital of DTS formaat opgeslagen. Meestal kunnen de DVD-Audio schijfjes ook op een normale DVD speler afgespeeld worden. De platenfabrikant heeft dan extra DolbyDigital of DTS informatie op het schijfje aangebracht. De weergave beschikt dan uiteraard niet over de hoge DVD-Audio kwaliteit.

Input / output
Onder dit kopje staan alle in- en uitgangen vermeld waarover een thuisbioscoop beschikt.
De eigenschap audio in/uit geeft aan over hoeveel audio in-en uitgangen de thuisbioscoop beschikt. U kunt dan denken aan in-en uitgangen voor uw cassettedeck of cd-speler.

Met video in/uit wordt het aantal in-en uitgangen, bedoeld voor bijvoorbeeld uw videorecorder, aangegeven. Hiermee kunt u dus het geluid van een film afspelen via de thuisbioscoop en niet via de televisie. Dit verbetert in nagenoeg alle gevallen de geluidskwaliteit aanzienlijk.
S-Video is eigenlijk de verbeterde versie van de gewone video-standaard. Een thuisbioscoop die over S-Video beschikt, is dus in staat om te gaan met kwalitatief betere beelden.

HDMI-uitgang
Door middel van de HDMI-uitgang kunt u digitaal signaal overdragen van uw dvd-recorder naar bijvoorbeeld uw lcd of plasma televisie. Het voordeel hiervan is dat er geen kwaliteitsverlies krijgt bij de overdracht van het signaal. U moet er echter wel op letten dat als u hiervan gebruik wilt maken uw televisie ook moet beschikken over een HDMI-ingang.

Componentuitgang
Verder kunt u nog kiezen voor een speler met een componentuitgang. U moet er echter wel op letten dat als u hiervan gebruik wilt maken uw televisie ook moet beschikken over een componentingang. Dit is alleen in nieuwere televisies ingebouwd.
Sommige thuisbioscopen beschikken naast een analoge ook over een digitale uitgang. De digitale uitgang zorgt ervoor dat digitale gegevens overgedragen kunnen worden, met minder verlies van kwaliteit dan er bij een analoge uitgang optreedt.
De digitale uitgang kan optisch of coaxiaal zijn. Een optische digitale uitgang is geschikt voor een ander hifi-component met een optische ingang en een coaxiale digitale uitgang is geschikt voor andere hifi- componenten met een coaxiale ingang. Een optische kabel maakt gebruik van rood licht voor het overbrengen van digitaal geluid. De coax-kabel kent u waarschijnlijk al van uw televisie.

Regio's
Het aanbod van DVD's is in het buitenland, en met name in de USA, groter dan het aanbod in Nederland. Films zijn daar ook vaak wat sneller op de markt. Daarom willen sommige consumenten dvd's uit het buitenland kopen. Indien u van plan bent DVD's uit het buitenland te kopen, moet u er goed op letten dat er verschillende regiocodes bestaan. De wereld is in 6 regio's verdeeld. In Europa worden DVD's met regiocode 2 verkocht. In de USA heeft men regiocode 1. Het is dus niet mogelijk films op DVD uit de USA zomaar op uw dvd-speler af te spelen.
Er zijn ook DVD's met regiocode 0, deze zijn in alle spelers af te spelen. Ook bestaat de mogelijkheid uw speler aan te laten passen of om een reeds aangepaste speler te kopen.

Tuner
De meeste thuisbioscopen zijn voorzien van een tuner (radio). In de meeste gevallen is de thuisbioscoop ook uitgerust met RDS. Bovendien kunnen de meeste thuisbioscopen een stuk of dertig voorkeursposities onthouden, waardoor u makkelijk en snel naar uw favoriete radiozender kunt luisteren.

Bron : kieskeurig.nl

 
Bose Home Cinema voordeligste Bose Home Cinema opruimingen Bose Home Cinema goedkope Bose Home Cinema uitverkoop Bose Home Cinema beste voordeligste Bose Home Cinema opheffing uitverkoop Bose Home Cinema kopen Bose Home Cinema aanbieding Bose Home Cinema goedkoopste Bose Home Cinema voordelige Bose Home Cinema nieuw Bose Home Cinema nieuwste Bose Home Cinema aanbieding Bose Home Cinema opruiming Bose Home Cinema voordelig Bose midi Home Cinema Bose 43 cm Home Cinema Bose hifi Home Cinema Bose Home Cinema met dolby b Bose Home Cinema met dolby bc Bose Home Cinema met RDS Bose Home Cinema met TA Bose Home Cinema met 24 uurs klok Bose Home Cinema met AMS Bose Home Cinema met ATA Bose Home Cinema met SSIR PLL synthesizer tuner Bose Home Cinema met EON Bose Home Cinema met AF Bose Home Cinema met BTM (best tuning memory) Bose Home Cinema met telefoon mute Bose Home Cinema merk Bose Home Cinema merk winkel Bose Home Cinema merk winkels Bose Home Cinema opruimingen Bose Home Cinema audio en tv winkel Bose Home Cinema computer winkel Bose Home Cinema audio en tv shop Bose Home Cinema Webshop Bose Home Cinema radio en tv webshop Bose Home Cinema audiozaak Bose Home Cinema videozaak Bose Home Cinema audiowinkel Bose Home Cinema videowinkel Bose Home Cinema vergelijken Bose Home Cinema www.bose.nl Bose Home Cinema www.bose.be Bose Home Cinema www.bose.de Bose Home Cinema www.bose.com Bose Home Cinema www.bose.uk Bose Home Cinema www.boseshop.nl Bose Home Cinema www.boseshop.be Bose Home Cinema www.boseshop.de Bose Home Cinema www.boseshop.com Bose Home Cinema www.boseshop.uk Bose Home Cinema www.bosehomecinema.nl Bose Home Cinema www.bosehomecinema.be Bose Home Cinema www.bosehomecinema.de Bose Home Cinema www.bosehomecinema.com Bose Home Cinema www.bosehomecinema.uk Bose Home Cinema www.homecinema.nl Bose Home Cinema www.homecinema.be Bose Home Cinema www.homecinema.de Bose Home Cinema www.homecinema.com Bose Home Cinema www.homecinema.uk Bose Home Cinema www.audio.nl Bose Home Cinema www.bosevideo.nl bose.nl bose.be bose.de bose.uk bose.com Bose Home Cinemas voordeligste Bose Home Cinemas opruimingen Bose Home Cinemas beste voordeligste merk Bose Home Cinemas uitverkoop Bose Home Cinemas beste voordeligste Bose Home Cinemas opheffing uitverkoop Bose Home Cinemas kopen Bose Home Cinemas aanbieding Bose Home Cinemas goedkoopste Bose Home Cinemas voordelige Bose Home Cinemas nieuw Bose Home Cinemas nieuwste Bose Home Cinemas aanbieding Bose Home Cinemas opruiming Bose Home Cinemas voordelig Bose midi Home Cinemas Bose 43 cm Home Cinemas Bose hifi Home Cinemas Bose Home Cinemas met dolby b Bose Home Cinemas met dolby bc Bose Home Cinemas met RDS Bose Home Cinemas met TA Bose Home Cinemas met 24 uurs klok Bose Home Cinemas met AMS Bose Home Cinemas met ATA Bose Home Cinemas met SSIR PLL synthesizer tuner Bose Home Cinemas met EON Bose Home Cinemas met AF Bose Home Cinemas met BTM (best tuning memory) Bose Home Cinemas met telefoon mute Bose Home Cinemas merk Bose Home Cinemas merk winkel Bose Home Cinemas merk winkels Bose Home Cinemas opruimingen Bose Home Cinemas audio en tv winkel Bose Home Cinemas computer winkel Bose Home Cinemas audio en tv shop Bose Home Cinemas Webshop Bose Home Cinemas radio en tv webshop Bose Home Cinemas audiozaak Bose Home Cinemas videozaak Bose Home Cinemas audiowinkel Bose Home Cinemas videowinkel Bose Home Cinemas vergelijken Bose Home Cinemas www.bose.nl Bose Home Cinemas www.bose.be Bose Home Cinemas www.bose.de Bose Home Cinemas www.bose.com Bose Home Cinemas www.bose.uk Bose Home Cinemas www.boseshop.nl Bose Home Cinemas www.boseshop.be Bose Home Cinemas www.boseshop.de Bose Home Cinemas www.boseshop.com Bose Home Cinemas www.boseshop.uk Bose Home Cinemas www.bosehomecinemas.nl Bose Home Cinemas www.bosehomecinemas.be Bose Home Cinemas www.bosehomecinemas.de Bose Home Cinemas www.bosehomecinemas.com Bose Home Cinemas www.bosehomecinemas.uk Bose Home Cinemas www.Home Cinemas.nl Bose Home Cinemas www.Home Cinemas.be Bose Home Cinemas www.Home Cinemas.de Bose Home Cinemas www.Home Cinemas.com Bose Home Cinemas www.Home Cinemas.uk Bose Home Cinemas www.video.nl Bose Home Cinemas www.bosevideo.nl bose.nl bose.be bose.de bose.uk bose.com


       
 
Advertentie
 
 
   


 

CrawlTrack: open-source crawlers and spiders tracking script- SEO script -script open-source de détection des robots

 
Google
 
 
 
Zoek Audio-Video-TV
 
 

:: 3Com
:: Acer
:: Aiptek
:: Aiwa
:: Akai
:: Alpine
:: AMOI
:: AOC
:: Atec
:: Audioart
:: Audiosonic
:: Audiovox
:: Audix
:: Axion
:: Axxion
:: Bang & Olufsen
:: Benq
:: Beond
:: Blaupunkt
:: Bose
:: Boston Acoustics
:: Cambridge
:: Cat
:: Conrac
:: Cyrus
:: Daewoo
:: D-BOSS
:: Denon
:: Denver
:: DK digital
:: DQT
:: Elta
:: Eltax
:: Finlux
:: Funai
:: Gericom
:: Grundig
:: Hannspree
:: Harman kardon
:: Hisense
:: Hitachi
:: Home electronics
:: Hyundai
:: JVC
:: Kenwood
:: Leiker
:: Lenco
:: Lexsor
:: LG
:: Loewe
:: Marantz
:: Marquant
:: Matsui
:: Medion
:: Metronic
:: Mirai
:: Mitsubishi
:: Nad
:: Nakamichi
:: Nec
:: Nikkei
:: Normende
:: Odys
:: Onkyo
:: Orion
:: Otic
:: Palladium
:: Panasonic
:: Perstel
:: Philips
:: Pioneer
:: Prestigio
:: Proline
:: Real spectral
:: Roadstar
:: Rotel
:: Sagem
:: Salora
:: Samsung
:: Sanyo
:: Sharp
:: Skytec
:: Sony
:: Sugden
:: Sunstech
:: Tangent
:: Tatung
:: Teac
:: Technics
:: Technisat
:: Techwood
:: Thes
:: Thomson
:: Time
:: Tivoli
:: Tokai
:: Toshiba
:: Tosumi
:: VDG
:: Vestax
:: Vestel
:: Videoseven
:: Viewpia
:: Viewsonic
:: X4-Tech
:: Yamaha
:: Zinwell

 
Zoeken Luidspeaker
 
   
 
Zoek Beamer
 
 
:: 3M
:: ASK Proxima
:: Canon
:: Casio
:: Dell
:: Epson
:: HP
:: IBM
:: InFocus
:: Liesegang
:: Optoma
:: Plus
:: Sim2
:: Synelec
:: Meer
 
Zoek Audio