Menu
 
 

:: Home
:: Bookmark ons
:: Adverteren
:: Zoek
:: Opnieuw

 
 
Google
 
 
Audio apparatuur
 
   
   
 
Video apparatuur
 
   
   
 
TVapparatuur
 
 

:: LCD
:: LED TV
:: Plasma
:: Televisie
:: Breedbeeld
:: TV-Video combi
:: Monitor
:: Beamer
:: Projector

----------------------------
CAR AUDIO
---------------------------
:: Radio
:: MP3 speler
:: CD speler
:: DVD Speler
:: CD wisselaar
:: Monitor
:: Baspijpen
:: Booster
:: Subwoofer
:: Tweeter
:: Luidspreker
:: Boxen
:: Cassettedeck

 
   
 
Philips apparatuur
 
   
 
Blaupunkt apparatuur
 
 

:: Versterker
:: Receiver
:: Cd speler
:: Cd wisselaar
:: Cassettedeck
:: Tuner
:: Equalizer
:: HIFI set
:: Mini set
:: Midi set
:: Audio set
:: Surround set

 
 
Bose apparatuur
 
 
B&O apparatuur
 
 
Marantz apparatuur
 
 
Aiwa apparatuur
 
   
 
Benq apparatuur
 
   
   
 
Vincent apparatuur
 
   
 
Aanbevolen links
 
 
 
 
De pagina Opnieuw laden om meer of een andere goedkoop te zien! Klik in het menu linksboven op "Opnieuw".
 
Liesegang Beamer
:: Video : Beamer :: Projector
 
 

Beamer

Een beamer of videoprojector is een digitale projector voor video- of computerbeelden.

Het apparaat kan worden gezien als de digitale vervanger van de diaprojector, de epidiascoop en de overheadprojector. Er bestaan twee typen: LCD en DLP.

Inhoud
1 LCD (Liquid Crystal Display)
2 DLP (Digital Light Processing)
3 Lichtsterkte
4 Afbeeldingsverhouding 4:3 of 16:9
5 To beam or not to beam
6 Doe het zelf-beamer

LCD (Liquid Crystal Display)

Op de plaats waar in een diaprojector het diapositief zich bevindt (tussen lamp en projectielens dus) bevindt zich in de projector een klein LCD (Liquid Crystal Display), voorzien van een raster in de drie basiskleuren rood, groen en blauw. Door computermatige aansturing van de elementjes in dit kleine scherm wordt een transparant en dus projecteerbaar kleurenbeeld gegenereerd.

Duurdere projectoren werken met drie LCD's, voor elke basiskleur één. De beelden worden bij de projectie tot één kleurenbeeld gemengd.

Voordeel van de LCD projector is de afwezigheid van het "regenboogeffect" (zie verderop bij DLP), nadeel is het beter zichtbaar zijn van het raster tussen van de afzonderlijke LCD beeldpunten.


DLP (Digital Light Processing)

Een ander type projector, DLP (Digital Light Processing) genaamd, werkt niet met een LCD, maar met een DMD (Digital Micromirror Device - uitgedacht door Texas Instruments), een chip waarop zich honderdduizenden microscopisch kleine spiegeltjes bevinden. Elk spiegeltje komt met een beeldpunt overeen. Het licht valt op deze spiegeltjes door een ronddraaiend kleurenwiel dat in drie segmenten is verdeeld: de drie basiskleuren Rood-Groen-Blauw (RGB). Daardoor worden de spiegeltjes afwisselend in die kleuren belicht. Alle beeldpunten van het te projecteren beeld die de betreffende kleur hebben, klappen de overeenkomstige spiegeltjes om waardoor het licht in die kleur door de lens naar het scherm wordt geprojecteerd. Het kleurenwiel maakt vele omwentelingen per seconde en de spiegeltjes klappen in hetzelfde tempo of veelvoud ervan (tot enkele duizenden keren per seconde) ook telkens om als de juiste kleur een spiegeltje belicht. Het tempo bepaalt de helderheid van de betreffende kleur - tot 1024 helderheidsnuances. Door telkens de drie basiskleuren door hetzelfde spiegeltje af te beelden kunnen 16 miljoen kleurschakeringen worden gemaakt.

Dit type projector bestaat ook in (zeer kostbare) uitvoeringen met drie DMD's met elk een eigen kleurenfilter, dus zonder kleurenwiel. Deze methode geeft wel complete beelden in alle drie de RGB kleuren tegelijk en kan 35 triljoen kleurschakeringen produceren. Deze installaties vindt men in commerciële digitale bioscopen.

Nadeel van DLP projectie met een enkele DMD en een kleurenwiel is dat een beeld niet als geheel wordt geprojecteerd maar telkens in opeenvolgende RGB kleuren. Mensen die hiervoor gevoelig zijn kunnen dit waarnemen als "regenboogeffect" (rainbow effect) als de ogen snel het beeld aftasten. Vooral bij heldere objecten (en witte ondertitels) ziet men dan randen in de kleuren rood-groen-blauw: de regenboog. Door verhoging van de rotatiesnelheid van het kleurenwiel of door meerdere malen de RGB-kleuren als segmenten op het wiel te plaatsen, kan dit effect goeddeels worden gecompenseerd maar niet compleet verwijderd. Voordelen van de DLP projectiewijze is de grotere kleurgetrouwheid van het beeld en minder opvallende beeldpunten.


Lichtsterkte
De lichtsterkte van de beamer is van belang voor projectie in donkere of (half)verlichte ruimten. Voor een verduisterde huisbioscoop is met 800-1000 lumen prima resultaten te bereiken. Voor schemerige ruimten voldoet 1100-2000 lumen. Hogere waarden zijn vooral bedoeld voor daglicht projectie bij zakelijke presentaties, niet voor filmweergave in een huisbioscoop. Het zeer heldere beeld geeft dan een uitgebeten witte weergave en als toeschouwer in volle duisternis moet je aan een lasbril denken om het felle licht te temperen. Minder fel verdient dan zeker de voorkeur.


Afbeeldingsverhouding 4:3 of 16:9

De LCD of DLP projector bedoeld voor huisbioscoopgebruik heeft als normale ("native") verhouding hetzij 4:3 (standaard tv) of 16:9 (breedbeeld). Hoewel ze ook de andere verhouding goed kunnen weergeven, gaat dit altijd gepaard met zwarte balken boven en onder het beeld ("letterbox" - breedbeeld op 4:3) of links en rechts ervan ("pillarbox" - standaard op 16:9). Zwarte balken betekent dat de overeenkomstige LCD cellen of DLP spiegeltjes feitelijk niet voor de beeldopbouw worden gebruikt en men dus niet optimaal gebruik maakt van de mogelijke resolutie. Het is dus een afweging of men vooral het breedbeeld of standaard tv formaat optimaal weergeeft en met minder genoegen neemt in de niet-native beeldmaat.

Het televisiebeeld is bij PAL altijd 720x576 pixels(hoogte x breedte) voor zowel standaard als breedbeeld formaat. LCD en DLP resoluties die lager zijn (zoals 600x400) zullen nooit het beeld in volledige kwaliteit kunnen weergeven. Is de resolutie hoger, dan worden de tv beeldpunten proportioneel over meerdere LCD cellen of DLP spiegels "uitgesmeerd". Daarmee wordt een televisiebeeld niet scherper (het heeft maar 720x576 pixels) maar het beeld blijft egaler en niet zo blokkerig. Voor High Definition beelden met veel meer pixels dan standaard PAL is natuurlijk een evenveel hogere LCD/DLP standaard resolutie nodig (1920 x 1080).


To beam or not to beam
Let op dat "beamer" geen Engels maar een Nederlands anglicisme is, afgeleid van het Engelse "beam" (straal, lichtbundel). Ook in het Duits is "beamer" ingeburgerd maar de juiste Engelse benaming is "video projector". In Nederland sprak men aanvankelijk ook van videoprojector, maar "beamer" lijkt de overhand te hebben gekregen.

In Engeland wordt het woord "beamer" gebruikt als populaire benaming voor een BMW.


Doe het zelf-beamer

Men kan ook zelf een beamer maken. Dit wordt een DIY beamer genoemd (Do-It-Yourself). opruimingen zijn regelmatig o.m. op eBay te vinden. De methode is gebaseerd op het gebruik van een plastic Fresnelring die als lens wordt gebruikt om het lichtgevende beeld van een gewoon televisiescherm vergroot af te beelden. Deze afbeelding is veruit inferieur in vergelijking met die van de echte beamer en heeft een zwakke lichtsterkte. Als experiment misschien leuk, maar verder teleurstellend.

 
Liesegang Beamer voordeligste Liesegang Beamer opruimingen Liesegang Beamer goedkope Liesegang Beamer uitverkoop Liesegang Beamer beste voordeligste Liesegang Beamer opheffing uitverkoop Liesegang Beamer kopen Liesegang Beamer aanbieding Liesegang Beamer goedkoopste Liesegang Beamer voordelige Liesegang Beamer nieuw Liesegang Beamer nieuwste Liesegang Beamer aanbieding Liesegang Beamer opruiming Liesegang Beamer voordelig Liesegang Beamer merk Liesegang Beamer merk winkel Liesegang Beamer merk winkels Liesegang Beamer opruimingen Liesegang Beamer audio en tv winkel Liesegang Beamer computer winkel Liesegang Beamer audio en tv shop Liesegang Beamer Webshop Liesegang Beamerradio en tv webshop Liesegang Beamer beeldzaak Liesegang Beamer videozaak Liesegang Beamer tvwinkel Liesegang Beamer videowinkel Liesegang Beamer vergelijken Liesegang Beamer www.liesegangbeamer.nl Liesegang Beamer www.liesegangbeamer.be Liesegang Beamer www.liesegangbeamer.de Liesegang Beamer www.liesegangbeamer.com Liesegang Beamer www.liesegangbeamer.uk Liesegang Beamer www.liesegangbeamerhop.nl Liesegang Beamer www.liesegangbeamerhop.be Liesegang Beamer www.liesegangbeamerhop.de Liesegang Beamer www.liesegangbeamerhop.com Liesegang Beamer www.liesegangbeamerhop.uk Liesegang Beamer www.liesegangtv.nl Liesegang Beamer www.liesegangtv.be Liesegang Beamer www.liesegangtv.de Liesegang Beamer www.liesegangtv.com Liesegang Beamer www.liesegangtv.uk Liesegang Beamer www.beamer.nl Liesegang Beamer www.beamer.be Liesegang Beamer www.beamer.de Liesegang Beamer www.beamer.com Liesegang Beamer www.beamer.uk Liesegang Beamer www.beeld.nl Liesegang Beamer www.beamer.nl liesegang.nl liesegang.be liesegang.de liesegang.uk liesegang.com Liesegang Beamer grootbeeld Liesegang Beamer kleinbeeld Liesegang Beamer Liesegang Beamer's voordeligste Liesegang Beamer's opruimingen Liesegang Beamer's goedkope Liesegang Beamer's uitverkoop Liesegang Beamer's beste voordeligste Liesegang Beamer's opheffing uitverkoop Liesegang Beamer's kopen Liesegang Beamer's aanbieding Liesegang Beamer's goedkoopste Liesegang Beamer's voordelige Liesegang Beamer's nieuw Liesegang Beamer's nieuwste Liesegang Beamer's aanbieding Liesegang Beamer's opruiming Liesegang Beamer's voordelig Liesegang Beamer's merk Liesegang Beamer's merk winkel Liesegang Beamer's merk winkels Liesegang Beamer's opruimingen Liesegang Beamer's audio en televisie winkel Liesegang Beamer's computer winkel Liesegang Beamer's audio en televisie shop Liesegang Beamer's Webshop Liesegang Beamer'sradio en televisie webshop Liesegang Beamer's beeldzaak Liesegang Beamer's videozaak Liesegang Beamer's televisiewinkel Liesegang Beamer's videowinkel Liesegang Beamer's vergelijken Liesegang Beamer's www.liesegangbeamer.nl Liesegang Beamer's www.liesegangbeamer.be Liesegang Beamer's www.liesegangbeamer.de Liesegang Beamer's www.liesegangbeamer.com Liesegang Beamer's www.liesegangbeamer.uk Liesegang Beamer's www.liesegangbeamershop.nl Liesegang Beamer's www.liesegangbeamershop.be Liesegang Beamer's www.liesegangbeamershop.de Liesegang Beamer's www.liesegangbeamershop.com Liesegang Beamer's www.liesegangbeamershop.uk Liesegang Beamer's www.liesegangtelevisie.nl Liesegang Beamer's www.liesegangtelevisie.be Liesegang Beamer's www.liesegangtelevisie.de Liesegang Beamer's www.liesegangtelevisie.com Liesegang Beamer's www.liesegangtelevisie.uk Liesegang Beamer's www.beamer.nl Liesegang Beamer's www.beamer.be Liesegang Beamer's www.beamer.de Liesegang Beamer's www.beamer.com Liesegang Beamer's www.beamer.uk Liesegang Beamer's www.beeld.nl Liesegang Beamer's www.televisie.nl liesegang.nl liesegang.be liesegang.de liesegang.uk liesegang.com Liesegang Beamer's grootbeeld Liesegang Beamer's kleinbeeld Liesegang Beamer's 80 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 90 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 100 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 110 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 120 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 130 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 140 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 150 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 160 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 170 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 180 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 190 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 200 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 210 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 220 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 230 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 240 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 250 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 260 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 270 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 280 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 290 cm Projectieschermen Liesegang Beamer's 50 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 60 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 70 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 80 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 90 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 100 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 110 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 115 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 120 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 125 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 130 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 135 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 140 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 145 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 150 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 155 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 160 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 165 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 170 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 175 inch Projectieschermen Liesegang Beamer's 180 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector voordeligste Liesegang Videoprojector opruimingen Liesegang Videoprojector goedkope Liesegang Videoprojector uitverkoop Liesegang Videoprojector beste voordeligste Liesegang Videoprojector opheffing uitverkoop Liesegang Videoprojector kopen Liesegang Videoprojector aanbieding Liesegang Videoprojector goedkoopste Liesegang Videoprojector voordelige Liesegang Videoprojector nieuw Liesegang Videoprojector nieuwste Liesegang Videoprojector aanbieding Liesegang Videoprojector opruiming Liesegang Videoprojector voordelig Liesegang Videoprojector merk Liesegang Videoprojector merk winkel Liesegang Videoprojector merk winkels Liesegang Videoprojector opruimingen Liesegang Videoprojector audio en tv winkel Liesegang Videoprojector computer winkel Liesegang Videoprojector audio en tv shop Liesegang Videoprojector Webshop Liesegang Videoprojectorradio en tv webshop Liesegang Videoprojector beeldzaak Liesegang Videoprojector videozaak Liesegang Videoprojector tvwinkel Liesegang Videoprojector videowinkel Liesegang Videoprojector vergelijken Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojector.nl Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojector.be Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojector.de Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojector.com Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojector.uk Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojectorhop.nl Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojectorhop.be Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojectorhop.de Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojectorhop.com Liesegang Videoprojector www.liesegangvideoprojectorhop.uk Liesegang Videoprojector www.liesegangtv.nl Liesegang Videoprojector www.liesegangtv.be Liesegang Videoprojector www.liesegangtv.de Liesegang Videoprojector www.liesegangtv.com Liesegang Videoprojector www.liesegangtv.uk Liesegang Videoprojector www.videoprojector.nl Liesegang Videoprojector www.videoprojector.be Liesegang Videoprojector www.videoprojector.de Liesegang Videoprojector www.videoprojector.com Liesegang Videoprojector www.videoprojector.uk Liesegang Videoprojector www.beeld.nl Liesegang Videoprojector www.videoprojector.nl liesegang.nl liesegang.be liesegang.de liesegang.uk liesegang.com Liesegang Videoprojector grootbeeld Liesegang Videoprojector kleinbeeld Liesegang Videoprojector Liesegang Videoprojector's voordeligste Liesegang Videoprojector's opruimingen Liesegang Videoprojector's goedkope Liesegang Videoprojector's uitverkoop Liesegang Videoprojector's beste voordeligste Liesegang Videoprojector's opheffing uitverkoop Liesegang Videoprojector's kopen Liesegang Videoprojector's aanbieding Liesegang Videoprojector's goedkoopste Liesegang Videoprojector's voordelige Liesegang Videoprojector's nieuw Liesegang Videoprojector's nieuwste Liesegang Videoprojector's aanbieding Liesegang Videoprojector's opruiming Liesegang Videoprojector's voordelig Liesegang Videoprojector's merk Liesegang Videoprojector's merk winkel Liesegang Videoprojector's merk winkels Liesegang Videoprojector's opruimingen Liesegang Videoprojector's audio en televisie winkel Liesegang Videoprojector's computer winkel Liesegang Videoprojector's audio en televisie shop Liesegang Videoprojector's Webshop Liesegang Videoprojector'sradio en televisie webshop Liesegang Videoprojector's beeldzaak Liesegang Videoprojector's videozaak Liesegang Videoprojector's televisiewinkel Liesegang Videoprojector's videowinkel Liesegang Videoprojector's vergelijken Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojector.nl Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojector.be Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojector.de Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojector.com Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojector.uk Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojectorshop.nl Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojectorshop.be Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojectorshop.de Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojectorshop.com Liesegang Videoprojector's www.liesegangvideoprojectorshop.uk Liesegang Videoprojector's www.liesegangtelevisie.nl Liesegang Videoprojector's www.liesegangtelevisie.be Liesegang Videoprojector's www.liesegangtelevisie.de Liesegang Videoprojector's www.liesegangtelevisie.com Liesegang Videoprojector's www.liesegangtelevisie.uk Liesegang Videoprojector's www.videoprojector.nl Liesegang Videoprojector's www.videoprojector.be Liesegang Videoprojector's www.videoprojector.de Liesegang Videoprojector's www.videoprojector.com Liesegang Videoprojector's www.videoprojector.uk Liesegang Videoprojector's www.beeld.nl Liesegang Videoprojector's www.televisie.nl liesegang.nl liesegang.be liesegang.de liesegang.uk liesegang.com Liesegang Videoprojector's grootbeeld Liesegang Videoprojector's kleinbeeld Liesegang Videoprojector's 80 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 90 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 100 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 110 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 120 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 130 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 140 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 150 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 160 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 170 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 180 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 190 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 200 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 210 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 220 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 230 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 240 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 250 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 260 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 270 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 280 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 290 cm Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 50 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 60 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 70 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 80 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 90 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 100 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 110 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 115 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 120 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 125 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 130 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 135 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 140 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 145 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 150 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 155 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 160 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 165 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 170 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 175 inch Projectieschermen Liesegang Videoprojector's 180 inch Projectieschermen Liesegang
       
 
Advertentie
 
 
   


 

CrawlTrack: open-source crawlers and spiders tracking script- SEO script -script open-source de détection des robots

 
Google
 
 
 
Zoek Audio-Video-TV
 
 

:: 3Com
:: Acer
:: Aiptek
:: Aiwa
:: Akai
:: Alpine
:: AMOI
:: AOC
:: Atec
:: Audioart
:: Audiosonic
:: Audiovox
:: Audix
:: Axion
:: Axxion
:: Bang & Olufsen
:: Benq
:: Beond
:: Blaupunkt
:: Bose
:: Boston Acoustics
:: Cambridge
:: Cat
:: Conrac
:: Cyrus
:: Daewoo
:: D-BOSS
:: Denon
:: Denver
:: DK digital
:: DQT
:: Elta
:: Eltax
:: Finlux
:: Funai
:: Gericom
:: Grundig
:: Hannspree
:: Harman kardon
:: Hisense
:: Hitachi
:: Home electronics
:: Hyundai
:: JVC
:: Kenwood
:: Leiker
:: Lenco
:: Lexsor
:: LG
:: Loewe
:: Marantz
:: Marquant
:: Matsui
:: Medion
:: Metronic
:: Mirai
:: Mitsubishi
:: Nad
:: Nakamichi
:: Nec
:: Nikkei
:: Normende
:: Odys
:: Onkyo
:: Orion
:: Otic
:: Palladium
:: Panasonic
:: Perstel
:: Philips
:: Pioneer
:: Prestigio
:: Proline
:: Real spectral
:: Roadstar
:: Rotel
:: Sagem
:: Salora
:: Samsung
:: Sanyo
:: Sharp
:: Skytec
:: Sony
:: Sugden
:: Sunstech
:: Tangent
:: Tatung
:: Teac
:: Technics
:: Technisat
:: Techwood
:: Thes
:: Thomson
:: Time
:: Tivoli
:: Tokai
:: Toshiba
:: Tosumi
:: VDG
:: Vestax
:: Vestel
:: Videoseven
:: Viewpia
:: Viewsonic
:: X4-Tech
:: Yamaha
:: Zinwell

 
Zoeken Luidspeaker
 
   
 
Zoek Beamer
 
 
:: 3M
:: ASK Proxima
:: Canon
:: Casio
:: Dell
:: Epson
:: HP
:: IBM
:: InFocus
:: Liesegang
:: Optoma
:: Plus
:: Sim2
:: Synelec
:: Meer
 
Zoek Audio